Martin Heinen Fotografie
De Fotograaf


Ik ben Martin Heinen, een amateurfotograaf, geboren op 29 juli 1963 in Winterswijk in de mooie Achterhoek (en daar woon ik nog steeds).

Vanaf ongeveer mijn 15e ben ik eigenlijk al aan het fotograferen maar pas de laatste 10 jaar ben ik mij daar wat serieuzer mee bezig gaan houden. In die tijd ben ik ook overgestapt van analoog naar digitaal fotograferen.

Ik was (en ben) voornamelijk autodidact maar heb een heleboel geleerd door in 2009 de basisopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn te volgen.

Vooral macro-fotografie met name van insecten en vlinders heeft mijn interesse maar ik fotografeer eigenlijk van alles en nog wat.

Op deze website wil ik de foto's laten zien die ik in de loop van de tijd gemaakt heb en de foto's die ik nog ga maken zijn uiteraard te zijner tijd ook te zien. Zie het als een doorlopende online-expositie.

Ik hoop dat u de foto's mooi vind.

Als u mij wilt laten weten wat uw mening is over de foto's kunt u een reactie geven onder Copyright en Reacties (of onderaan deze pagina) of u kun het contactformulier gebruiken. Ik stel uw mening zeer op prijs.

De foto's zijn te vinden onder Albums. Kies een album, klik op een thumbnail en klik vervolgens op de foto voor een vergroting (nog een keer klikken verkleint de foto weer).

Kijk ook eens op de website van   Fotoclub Winterswijk Foto - Objectief   waar ik lid van ben.
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld